2011. február 10., csütörtök

Általános tudnivalók a tanulmányi kiránduláshoz 2011.

1. A Történészcéh a 2010/11. tanév tavaszi szemeszterében előreláthatólag egy kirándulást szervez Zágrábba, április 1-3-án. A program megtalálható itt.

2. A kirándulásokon csak azon hallgatók vehetnek részt, akik befizették a kirándulás költségeit. Aki felvette az ETR-ben a kurzust, illetve előleggel regisztráltatta magát Történészcéhnél, az vállalja, hogy befizeti a teljes részvételi díjat (a megadott időpontig) és részt vesz a kiránduláson. A kurzust csak ebben az esetben tekintik teljesítettnek. Ezenkívül a szorgalmi időszak végéig le kell adnotok egy rövid, 5 oldalas összefoglalót a kirándulásról. (Itt olvashattok egyet a tavalyiakból.)

3. Előnyben részesítjük azokat a hallgatókat, akik
A. a 2010/2011-es tanév tavaszi félévében végeznek és még nincs tanulmányi kirándulásuk (egy kirándulás szükséges a diploma megszerzéséhez)
B. 2010. szeptemberi kirándulásunkra jelentkeztek, mely megfelelő létszám hiányában végül elmaradt

4. Ha bármilyen kérdésetek van, tanulmányi ügyekben (kurzus felvétele az ETR-ben, teljesítés, index-aláírás stb.) forduljatok Slachta Krisztához. Amennyiben a kirándulás lebonyolításával kapcsolatban van kérdésetek (időpontok, kaja stb.) írjatok a torteneszceh@gmail.com vagy a kirandulas.jelentkezes@gmail.com címre.

5. A Történészcéh (sajnos) nem utazási iroda. A kirándulások nem mindig zökkenőmentesek, de eddig mindig jó hangulatúak voltak, reméljük ez később sem másként. Mindig szívesen fogadjuk az építő kritikát.

6. Az elmúlt években többször előfordult, hogy jó néhányan indulás előtt mondták le a részvételt. Mivel ez anyagi kockázattal jár, ezért a befizetett előleget nem adjuk vissza, csak abban az esetben, ha van jelentkező a várólistáról vagy az illető talál maga helyett valakit.

7. A Történészcéh hallgatói egyesület. Ez azt jelenti, hogy tagjai egyetemisták. Ugyanúgy van vizsgaidőszakunk, leadandóink miegymás. Ezért előfordul, hogy nem azonnal válaszolunk az e-mailben feltett kérdésekre, de gyakran ellenőrizzük a postaládánkat és minden levélre válaszolunk.

8. Az előbbi pontból adódóan portások sem vagyunk. A Történészcéh irodájának nincs ügyelete. Biztosan abban az időpontokban találtok ott minket, amelyek ki vannak írva az ajtóra. Ha kérdésetek van, írjatok e-mailt.

9. Nincs 9. pont, azt hiszem ennyi is elég volt.

Jó kirándulásokat Nekünk!
Petra

Nincsenek megjegyzések: