2009. február 12., csütörtök

Kedves Hallgatók!

Minden valószínűség szerint a tervezett négy úttal valamennyi jelentkező hallgatót el tudunk vinni kirándulni 2009 tavaszán, ám a létszámok egyenlőre sajnos aránytalanok, így a jelenlegi listákon változtatnunk kell. A szlovákiai és a bécsi útra jelen állás szerint 15, illetve 14 fővel többen várnak, mint amennyit a busz képes elvinni. Bagi Tanár Úr Baranya megyei kirándulására még 4 fő, míg Nagy Mariann Tanárnő, szervezés alatt álló, két napos (április 17-18.) budapesti túrájára 26 fő jelentkezhet még.

Első körben így arra kérnénk meg Benneteket, hogy azok, akik esetleg valamely társukkal, társaikkal együtt akarnak menni, jelentkezzenek át a még betöltetlen helyekre. Ez irányú döntéseteket a kirandulas.jelentkezes@gmail.com címen jelezzétek számunkra.

A kirándulásra való hely biztosításának egyik és leg inkább egyértelmű módja a hely lefoglalása az előleg befizetésével. Az így kialakuló sorrend szintén determináló.

Kérjük, vegyétek figyelembe a kérésünket, ugyanis túljelentkezés esetén a szervezőknek kell majd megszabni a kirándulók személyi összetételét.

Megértéseteket előre is köszönjük!

Nincsenek megjegyzések: