2009. január 3., szombat

Általános tudnivalók

A Történészcéh Egyesült 2006 tavaszán szervezte első tanulmányi kirándulását, azóta még nyolc alkalommal vettük nyakunkba szűkebb hazánkat és a környező országok némelyikét. Ha szeretnél velünk kirándulni, olvasd el ezt a néhány soros tájékoztatót.

1. A Történészcéh nem utazási iroda. Azért szervezünk kirándulásokat, hogy több lehetőségből tudjatok válogatni, s lehetőleg mindenki abban a félévben tudjon kirándulni, amikor szeretne. Mi ezt szabadidőnkben csináljuk, mert mi is szeretünk utazni, s nektek is hasznos. A tanulmányi kirándulások szervezése nem a Történészcéh Egyesület feladata, mi csak ajánlunk egy-két plusz lehetőséget nektek. Kérünk benneteket, ezt vegyétek figyelembe, ha velünk kirándultok.

2. Egyikünk sem hivatásos utazásszervező vagy idegenvezető. Ezért egy családias kirándulásra számítsatok, s arra, hogy bakik bizony mindig előfordulnak, hiszen sok helyen mi is először járunk.

3. A kirándulások meghirdetett ára a buszköltséget, szállást, (és ha van) az étkezést foglalja magában. Ezt minden esetben egyértelműen feltüntetjük a plakátokon is. A múzeumi és egyéb belépőket nem, mivel számos programhelyszín variál csoportos kedvezménnyel, diákjeggyel, amit nem tudunk minden esetben előre kiszámolni. (Higgyjétek el, még akkor sem, ha erről az adott helyszínnel előre egyeztetünk:) A belépők várható árát azonban szintén minden esetben időben közöljük.

4. A jelentkezés, pénzbefizetés és minden olyan egyéb adminisztráció, amelyhez személyes jelenlét szükséges az irodában lehetséges. Az iroda a Rókus utcai épület földszintjén, a kávéautomatától jobbra található. Az Egyesület tagjai egyetemisták, dolgozó emberek, ezért ne számítsatok rá, hogy a nap minden szakában lesz ott valaki. Az ügyelet rendjét kiírjuk az ajtóra és látható a blogon is. Ha mégis előfordul, hogy ügyeleti időben nincs senki az irodában (a mi fejünkre is eshetnek téglák), akkor ezt a számot hívjátok: 30/566-2652 (Petra), és szépen elnézést kérek majd:) Ha az ügyeleti idő mégsem jó, írjatok a kirandulas.jelentkezes@gmail.com címre, és egyeztetünk időpontot.

5. Minden egyéb kérdés a kirándulásokkal kapcsolatban: kirandulas.jelentkezes@gmail.com

Mindenkinek kellemes utat kívánunk!

Nincsenek megjegyzések: