2009. december 7., hétfő

Karácsony Pécsett

Lassacskán kifogyunk a szakmai programokból, így a konferenciajáró hallgatóság lazíthat, a többiek pedig készülhetnek a vizsgaidőszakra. Ha két vizsga közt/előtt/után mégis lazítani támad kedvetek, íme néhány karácsonyi (vagy nem) program, mely megmozgathat benneteket (a Mikulás bábszínháztól és mézeskalácssütéstől eltekintünk). A Történészcéh közbenjárt a havazás érdekében is, büszkén elmondhatjuk, hogy némi eredményt elértünk: a blogon már havazik, remélhetőleg lassan élőben is.

Boros programok a Pécsi Kulturális Központ rendezésében 
2009. december 11-én, 18 órakor a Dominikánus Házban bemutatkozik a villányi Sauska Pincészet. Belépő 800 Ft. Egy nappal később, ugyanott kerül megrendezésre egy másik borbemutató is. 2009. december 12-én, 18 órakor a Pannonhalmi Apátsági Pincészet is bemutatja borait. Belépő 800 Ft. A bemutatandó borok listái és további információ: Sauska Pincészet, Pannonhalmi Apátsági Pincészet. A programot - ahogy már sok minden mást is - a pécsikult oldalán találtuk.

Pécsi Advent - december 4-20.
Hagyományos karácsonyi koncertek, hangversenyek, előadások és a forraltbor-illatú kézművesvásár a Szent István téren. A Pécsi Advent rendezvénysorozat hivatalos honlapja itt.


A képeket a Pécsi Advent és az Irány Magyarország oldalain találtuk.

Nincsenek megjegyzések: